9 octombrie 2012

Provocarea saptamanii – Low Budget Beauty (heavy pics)


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.






O noua provocare pe care au initiat-o fetele care e menita a va oferi idei cat mai inedite de beauty incadrate cu aproximatie in jurul sumei de 100 lei. La prima vedere poate va pare simplu, insa daca intram putin in amanunte veti vedea ca este foarte greu sa obtii un machiaj complet cu produse ale caror preturi adunate sa nu depaseasca acest prag.
In primul rand, ganditi-va la fondul de ten si la pudra. Sunt aproape convinsa ca o medie a pretului ar fi 50 lei (pe putin!!), plus ruj, rimel, blush si desigur… farduri :)). Fara sa mai punem la socoteala ustensilele folosite (care s-au luat in calcul).
Mie personal mi-a fost foarte greu fara pensule pentru ca desi aveam un set foarte ieftin (~10 lei) efectiv nu mai dau de el. Si era un set bun, de la Avon, insa mi s-au imprastiat toate si nu am mai dat de ele. A trebuit sa aplic pudra cu buretelul, la fel si blushul si iluminatorul… Greu, va zic eu.. Foarte greu…
Acestea fiind spuse, voila! opera mea, de la inceputuri pana la final :)) Puteti observa cum am aplicat fondul de ten cu degetelele, pudra cu buretelul samd.
IMG_2343Low_Budget_Makeup4IMG_2344Low_Budget_Makeup5IMG_2349Low_Budget_Makeup9IMG_2361Low_Budget_Makeup19

La un moment dat am aratat asa, dupa care am luat o pauza de primit musafiri si de impachetat bagaje :DIMG_2363Low_Budget_Makeup21

Mai tarziu, am schimbat cate ceva si m-am apucat de poze cu ajutorul lui Lucian care era in lipsa de echipament :)) Asa ca am facut pozele fara un blitz bun, folosindu`l doar pe cel de pe aparat care desigur, ori batea prea mult, ori prea putin. Unele poze sunt facute in oglinda, ca cea de mai sus.
IMG_2379Low_Budget_Makeup35IMG_2385Low_Budget_Makeup41IMG_2384Low_Budget_Makeup40_cropIMG_2383Low_Budget_Makeup39_cutIMG_2388Low_Budget_Makeup43IMG_2390Low_Budget_Makeup45
Important de mentionat este faptul ca acest machiaj l-am facut in jurul orei 20:00. Este ora 4:25 si inca il port si este intact :) Nu mi s-a strans creionul in pliuri absolut deloc. Singura modificare pe care am facut-o a fost la buze, am ceva rosu acum :)) Vroiam doar sa testez si culmea, mi-a rezistat cu brio de pe la 1:00 incoace.
Am vrut sa fac ceva mai intens intrucat un machiaj mai simplu cred ca il reuseam cu o paleta micuta de farduri. Pentru mine marea provocare a fost sa scot ceva pe pleoape decent, cu o singura pensule. Da, la ochi am folosit pentru blenduirea creionului negru o pensula de aplicare a fardului. A mers de minune zic eu!
Sunteti curioase ce am folosit si care e totalul? Hai sa vedem (am renuntat la pozele cu aparatul in favoarea celor cu telefonul :)) simplu, rapid si la obiect!):
photo(11)photo(10)photo(9)photo(8)
Pentru fata:
*Fond de ten Rimmel Wake Me Up (200 Soft Beige)  ~ 20 lei (la reducere)
*Pudra Avon – Color Trend (Light)  ~ 7 lei
*Blush Catherine Arley (01) ~ 10 lei
*Pudra bronzanta Elf Luminance ~ 6 lei

Pentru ochi
*Primer Elf (auriu) ~ 6 lei
*Creion dermatograf Isabelle Dupont (Black) ~ 5 lei
*Creion dermatograf retractabil Avon (Ultra Violet) ~ 10 lei
*Mascara Essence Get Big Lashes! (Black) ~ 14 lei
*Pensula Aplicare a fardului (no name, luata dintr-un magazin Jumbo) ~ 4 lei

Pentru sprancene:
*Creion pentru sprancene Essence ~ 7 lei

Pentru buze:
*Creion de buze (No name) ~ 3 lei
*Luciu de buze Project Profesional Glos (reteaua de magazine OVS) ~ 1 eur- ~4 lei
Total: 96 lei
Preturile sunt aproximative si la pretul meu de achizitie. Intre timp, unele s-au mai modificat, insa suma se invarte in jurul a 100 lei.
Ca un fel de incheiere asa, personal, as vrea sa va recomand din toata inima produsele Elf (le puteti achizitiona doar online) si produsele Essence, care sunt excelente raportat la calitate si pret. Personal, inca nu am folosit niciun produs de la aceste firme care sa imi displaca sau care sa nu isi faca treaba.

Nu uitati sa dati o raita si pe la celelalte fete inscrise in aceasta provocare, pentru idei cat mai inedite de machiaj Low Budget.
Laura - http://laluboutique.blogspot.ro/
Anca - http://aquashells.blogspot.ro/
Almi - http://www.my-fashion-hobby.com/
Valentina Bucur http://valentinabucur.blogspot.com
Daniela Maria http://dragonfly-accessories.blogspot.ro/
Bondarica http://bondaricasecrets.blogspot.com
Alexandra - http://new-garamond.blogspot.com.es/
Catalina Zarnescu - http://www.mereufrumoase.com
Alexandra - http://aliceinthegreencity.blogspot.ro/
Roxie - http://makeupbyroxie.blogspot.ro
Laura M. - www.classyandpink.com
Elena Arriana - http://www.despreingrijiremakeupsinunumai.blogspot.ro
Irina - http://irinaana.ro
Choco - http://www.chocosprettythings.com
Pentru sugestii, informatii si orice alte intrebari, ne puteti contacta si pe adresa de mail: crazystuff.blog@gmail.com













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu