22 mai 2012

ELF Eyelid Primers Review


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.





Toata lumea cred ca foloseste acum produse Elf. Cine nu a auzit inca de ei, ar trebui sa se intereseze :) EyesLipsFace (E.L.F.) au produse bune la preturi foarte mici, care se clasifica in 3 game mari: Essentials (8-15 lei orice produs), Studio (18-35 lei/produs) si Mineral (nu stiu exact preturile, in jur de 20-30 lei sa zic). Partea buna a lucrurilor este ca Elf Romania in ultima vreme a animat site-ul cu tot felul de oferte tentante. Asa ca daca vreti produsele lor, asteptati cateva zile ca e foarte posibil sa intre alte oferte (transport gratuit la comenzi de 40 lei, reduceri de produse, cadouri, etc)
Ideea de baza este ca majoritatea produselor lor merita toti banii. Azi va voi arata 3 din cele 4 primere pentru ochi din gama Essentials. Initial, era decat un singur tip, cel asemanator fondului de ten, a carei consistenta si culoare depindea de la lot la lot. Eu am prins unul putin mai inchis si putin mai gros iar celalalt a fost mai deschis si mai lichid. Ambele au functionat la fel.
Rolul primerului pentru pleoape este de a da intensitate fardului aplicat si de a il tine in loc multe ore bune. Un primer bun nu lasa fardul sa se stranga in pliuri si nici sa se stearga prea repede.
Eu personal nu am incercat alte primere pana acum. Sper ca in viitor sa mi-l cumpar pe cel de la Too Faced dar cum sunt multumita de cel de la Elf, nu stiu cand imi voi face curaj sa il schimb.
Cele 3 primere pe care le detin sunt:
1. Champagne
Nu are culoarea sampaniei dar e un roz cu mult sidef. Se comporta la fel de bine ca baza pentru machiaj dar il folosesc numai pentru machiaje mai shimmery.

2. Golden
E un auriu superb! Il ador si il folosesc pentru smokey eyes pentru ca nu mai am nevoie decat de negru si poate putin auriu deschis pentru coltul intern si arcada.
Atentie cu el cand il intindeti, mai ales la baza sprancenelelor. Atunci cand il aplici nu iti dai seama daca raman marginile vizibile si cand se usuca, se sterge destul de greu. Incercati sa aplicati initial pe pleoapa, sa intindeti majoritatea produsului si abia dupa sa mergeti spre arcada. Asa il dozati mai intelept si nu va mai arata urat ulterior.
Este o baza excelenta si foarte rezistenta!

3. Sheer
Este nuanta clasica. Pe el il folosesc cel mai des.
IMG_4343by_CrazyStuffIMG_4341by_CrazyStuff
De la stanga la dreapta: Sheer, Golden, Champagne
IMG_4347by_CrazyStuffIMG_4348by_CrazyStuff

Voi le-ati incercat? Cum vi se par?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu