26 mai 2012

Concealers Palette


Puteti citi acest post si multe altele pe noul nostru site: www.crazystuff.ro.





Desi prin iarna am avut-o ca premiu la un concurs desfasurat pe pagina de Facebook, eu nu apucasem sa o incerc. Asa ca am decis sa o achizitionez. Nu ma asteptam sa fie exceptionala insa aveam asteptari de la ea. Are multe puncte forte dar si minusuri.
In primul rand, paleta vine intr-un ambalaj compact, foarte usor de depozitat si de transportat. Cuprinde o multime de nuante de corector in asa fel incat e imposibil sa nu il gasesti pe cel potrivit pielii sau problemei tale + un iluminator extrem de shimmery caruia sincer nu i-am gasit pana acum intrebuintare!
IMG_4407by_CrazyStuff
Daca va intrebati la ce folosesc corectoarele roz si verde, o sa va explic pe scurt. “Mecanismul” functioneaza foarte simplu. Uitandu-ne la roata culorilor trebuie sa stim ca o culoare, o neutralizeaza pe cea opusa ei. Exemple: Rosu neutralizeaza Verde(si invers!), Violetul neutralizeaza Galben si tot asa.

  • Corectorul verde neutralizeaza roseata
  • Corectorul mov este folosit pentru uniformizarea pielii cu tenta galbuie, vanatai galbene, cearcane foarte inchise la culoare si de asemenea, pe o piele bronzata/inchisa la culoare poate acoperi petele.
  • Corectorul roz: neutralizeaza verdele: venele verzi (in functie de subtonul pielii ele pot fi albastrui sau verzi), cearcanele (in functie de pigment, cearcanele pot fi verzi si nu albastrui) si lumineata pielea.
  • Corectorul galben neutralizeaza cearcanele movurii/albastrui, vanataile si de asemenea, poate uniformiza pielea rosie.
Daca va jucati pe pielea voastra cu diverse nuante de corector veti oberva diferenta intre efecte, in functie de zonele pe care le veti aplica, va veti da seama de pigmentul pielii, subtonuri, de eventuale situatii cu care va confruntati (cum ar fi roseata pielii) si asa mai departe.
IMG_4409by_CrazyStuffIMG_4412by_CrazyStuffIMG_4415by_CrazyStuffIMG_4416by_CrazyStuff
Revenind la produs, am sa enumar cateva puncte forte si apoi minusurile.
Pro:
  • ambalaj compact
  • gama variata de nuante potrivita pentru toate tipurile de ten (palid/bronza/etc) si pentru remedierea multor probleme
  • au acoperire mare
  • pret bun raportat la calitate si cantitate
  • rezistenta buna

Contra:
  • trebuiesc “incalzite” putin inainte de aplicare, au tendinta de a fi prea “grele” pe piele si sa nu se uniformizeze.
  • iluminatorul este foarte sidefat si sincer nu i-am gasit pana acum o intrebuintare.
Concluzia? Este o paleta buna, o recomand. Insa, va trebui sa folositi degetele pentru a incalzi produsul inainte de aplicare pentru rezultate mai bune.
Voi folositi corectoare/anticearcane? Va alegeti fondul de ten in functie de subtonul pielii si de eventuale probleme ale tenului?

Pentru sugestii, informatii si orice alte intrebari, ne puteti contacta si pe adresa de mail: crazystuff.blog@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu