16 mai 2011

Tombola Gerovital Sun

In perioada 16 mai - 3 septembrie toate persoanele care achizitioneaza produsele Gerovital Sun sunt invitate la tombola.

Păstrează bonul care dovedește că ai cumpărat cel puțin un produs din gama Gerovital SUN și introdu datele acestuia în pagina "Formular de participare".
Săptămânal 100 de persoane vor câștiga, prin tragere la sorți, produse promoționale Gerovital SUN de plajă:

  • Pălăria de plajă Gerovital SUN
  • Rogojina Gerovital SUN
  • Geanta de plajă Gerovita SUN

Câștigătorii vor fi anunțați prin email în maxim 10 zile lucrătoare după fiecare extragere. Numele câștigătorilor va fi publicat și în pagina în pagina "Premii și câștigători".
Pentru a primi premiul, câștigătorii trebuie să trimită scanat sau prin fax o copie a bonului fiscal, în termen de 15 zile calendaristice de la primirea emailului, pe adresa concurs@farmec.ro sau fax +40-372-647.175.

Pentru a profita din plin de razele soarelui, fără ca acesta să abuzeze de noi şi fără să ne privăm de beneficiile sale pozitive, iţi recomandăm să ai încredere în produsele de protecţie Gerovital SUN.
Noua linie de protecţie solară constituie o formulă inovatoare ce are la bază un complex BIO protector, bogat în rodie sub formă de ulei organic de rodie sau extract ECO certificat, fără parabeni şi fără oxibenzonă. Gerovita SUN se înscrie astfel în trendul “verde”. Linia nouă este o linie completă (cuprinde 12 produse), care acoperă necesitaţile pielii atât în timpul expunerii la soare cât şi după plajă



Sursa

Un comentariu: